Veprimtari Parlamentare
  • 42379838982_767682fe6a_o

Ruçi-Graham: Ligjbërja me qytetarët, themelore për demokracinë. Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi, takohet me deputetin britanik Richard Graham

  Sot, në datën 29 maj 2018, Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë Gramoz Ruçi u takua me Z. Richard Graham, deputet në Mbretërinë e Bashkuar dhe kryetar i bordit të Fondacionit Westminster për Demokracinë. Kryetari [...]

  • 41526920275_7434b11059_o

Konferenca për shtyp e Kryetarit të Kuvendit z. Gramoz Ruçi me Sekretarin e Përgjithshëm të OSBE-së z. Thomas Greminger dhe ambasadorit të Zvicrës z. Christoph Graf

Fjala e Kryetarit të Kuvendit z. Gramoz Ruçi: Sot pata kënaqësinë të pres në takim Sekretarin e Përgjithshëm të OSBE-së, z. Thomas Greminger. Me z. Greminger diskutuam mbi rolin dhe profilin e Shqipërisë në rajon [...]

  • 42429312481_6b436b1acb_o

Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi, takohet me Sekretarin e Përgjithshëm të OSBE-së Thomas Greminger dhe me ambasadorin e Zvicrës Christoph Graf, nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit

  Sot, në datën 29 maj 2018, Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë Gramoz Ruçi u takua me Sekretarin e Përgjithshëm të OSBE-së Thomas Greminger. Në takim merrnin pjesë edhe Kryetari i Prezencës në Tiranë, ambasadori [...]

  • IMG-20180526-WA0014

Në kujdesin e Kryetarit të Kuvendit të Shqipërisë, z. Gramoz Ruçi u organizua në Tiranë “Mëngjesi i Lutjeve”

Në kujdesin e Kryetarit të Kuvendit të Shqipërisë, z. Gramoz Ruçi u zhvillua në Tiranë “Mëngjesi i Lutjeve” me temë “Duaje fqinjin tënd”. Të pranishëm në këtë veprimtari ishin drejtues e përfaqësues të lartë të [...]

Te Gjitha
transparency
hyrja e parlamentit